Presentation

Ellen Bergman heter jag, född vintern 1999 eller rättare sagt den 6e december. Jag bor i ett mellan stort hus med min pappa i Norrsundet och i ett parhus med mamma i Hamrångefjärden. Norrsundet och Hamrångefjärden ligger ungefär 3mil norr om Gävle. Jag går i 7an på Bergby centralskola och har gått där sedan i 6an. Jag har hållit på med hästar hela mitt liv, då mamma har haft hästar och ridit, vi har nu en häst av de hästar som mamma haft kvar och det är Lillen som ni får veta lite mer om längre ner. Jag började seriöst med ridningen mellan 2008-2009 och började då på ridskolan Ockelbo ryttarförening som jag fortfarande rider på just nu rider jag i en träningsgrupp på onsdagar. Med ridningen har jag utvecklas mycket på 3år från nybörjargrupp till träningsgrupp. Jag har även en "dröm" om att bli montéryttare då mamma hållit på med trav varit hästskötare och sånt. Jag och mamma har även planer på att skaffa en häst i vår (2013). Jag har även 2kaniner och en hund som heter Poy!

För några år sedan började jag fotografera och mitt intresse blev större och stör och i julas ficka jag en systemkamera en Canon eos 1100D med standard objektiv, har inte införskaffat mig ett till objektiv, då jag valt att satsa mest på hästar. (fast önskar mig ett när jag fyller)

Speedy Granetto, som också kallas för Lillen "vår" 29åriga varmblodsvalack som gått trav i tidigare år, dock ingen höjdare på det. Han har just nu lite problem med bakbenen, men är i väldigt bra form för att vara 29år! Han har funnits hela mitt liv och har en stor del i mitt hjärta. Just nu går han ensam i hagen då hans hagkompis Julle fick galoppera vidare i himlen. Han är världens finaste och bästa häs men har sitt egna humör i bland och hugger efter en.. Men när han inte håller på så är han världens mysigaste!
 
Gallinao, är favorithästen på ridskolan. En hannoveranar/new forest korsning född -01 och ungefärr 170 i mkh skulle jag tro. Han är världens underbaraste häst att rida men dock kan han bli ganska sur när man sköter om honom han kan stå och sparka med framhoven och bitas men är annars super snäll.
 


 
 

 

Batteri

Batteriet på datorn håller på att dö så måste stänga av!
Bloggar senare när jag fixat lite hemma!

Ny start!

Hejhej!
Börjar blogga lite här igen, bloggar fortfarande på andra bloggen också men känner att jag vill blogg ensam också!
Ska fota ni header och sånt idag. Andra saker kommer också upp senare!
 

fotografiaa

Ellen - ryttare och hobbyfotograf

RSS 2.0