Im back!

"Tror" jag är tillbaka efter bloggpausen, kommer kaske bli en till om någon vecka men bara kanske åker upp till min farbror i Vilhelmina som ligger i Lappland några dagar då! Men är som sagt tillbaka men mycket nya bilder, och jag tror Mickan behöver all hjälp hon kan få med bloggen då statistiken har legat på botten... Så ska nu försökaa att blogga mer och så nu!

Båttur

Har vart ute på sjön hela f.m idag, vi åkte till en ö och gick runt och kolla lite och sen åt vi på en jätte mysig resturant. Amanda kunde inte komma idag tyvärr heller... Sen när vi kom tillbaka har jag klippt gräset och lite sånt.

I want sun!

 

Onsdag

Har vart ute vid havet hela förmiddagen. Väldigt trevligt, synd bara att det är så tråkigt väder fortfarande.. aja imorn så skulle det nog bli bättre iallafall! Imorn kommer Amanda hit oxå! :D
Nu blir det lunch, broccolisoppa.. mums?...


Haha fina syskon :))

Godmorgon

Idag så har vi åkte iväg först och hämtat Alexanders regnkläder på fritids och sen åt vi lunch på nån resturang och förstås så har det regnat hela dagen :)
 Nu har vi precis bakat en kladdkaka ,som blev bränd.. hehe.
 
Amanda kommer förresten ner hit på tosdag troligtvis :) så hon får se hur det ser ut här och så.
 
Hörs sen!

Vart har det fina vädret tagit vägen?

has
Usch det har regnat och regnat och regna hela dagen... Ska regna hela veckan här oxå. Inte får jag träffa HAN föräns om en vecka heller!

Fullt upp

Ojoj, har glömt att blogga totalt.. Skrev ett inlägg igår men då krasha sidan så då orkade jag inte skriva om det igen.
Iallafall så var det midsommar i fredags ju, stod i en fiskedamm med Sanna,Olivia och Pernilla. Sen så var jag med Sabina och Lars hela kvällen och så sov S hos mig :) Och i lördags till söndas så var jag på bion med Lars,Sabina och Eemil. Amanda var där en stund oxå! Sen så har jag packat och fixat.
 
Idag åkte jag med 11.28 tåget till Gävle, och tanken var att jag skulle byta tåg där till Upplandsväsby men såklart kliver jag på fel tåg... haha så åkte till Uppsala istället. Men som tur så stannade mitt riktiga tåg där så hoppade på det och fortsatte till Väsby, Fast fick vänta 45 min på det. Är iallafall hemma hos Charlotte och Alexander nu tillslut!

och jag har inte tänkt att ta någon bloggpaus utan ska försöka uppdatera varje dag! :)

Längre bloggpaus

Känner att jag inte har någon lusta att blogg just nu, vädret är inge kul så man kan fota, och ja det händer mycket grejer här önskar jag bara kunde skriva det men nej. Men när jag får tillbaka blogglusten återkommer jag igen. Kommer logga in och kolla lite men inte skriva något. Och Mickan vet jag inte hon har inte bloggat på ett tag och kommer nog inte göra det så mycket på 2veckor...

Lillemannen - bilder 17/6

 
~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Glad midsommar allihop!

Glad midsommar, hoppas ni får en bra dag! Nu tar jag en bloggpaus hela helgen för att ha tid med annat och vara med familjen! Tillbaka som vanligt på måndag kommer ett tidinlägg senare sen inge mer under hela helgen!

Har varit lite off!

Har varit lite off de här dagarna och kommer vara i helgen. Mickan sov ju hos mig igår och jag hos henne i natt, vi har ju inte gjort speciellt mycket, så finns inget att skriva om.

Sigge & Åke #3

 
~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Sigge & Åke #2

 
~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Dagens Outfit

Linnet jag köpte häromdan :)

Godmorgon

Sitter ute i solen och bara har det bra! Himla skönt med strålande sol. Ellen ska mata kaninerna och sen hittar vi väl på nåt, kanske tar en promenad och pratar eller nåt sånt :)

Nt tillfällig design

Vad tycks?! :)

blogg.se laggar...

Efter lunchen idag cyklade jag och syrran till mormor sen åkte vi till stan och sen cyklade hem, Mickan kom sen. Har suttit och fixat med design fast bara tillfällig men hela jävla blogg.se laggar ju....!!!

Lite update

Har vart ganska dålig bloggning från min del på ett tag nu, blogg.se appen cpar och stationära datorn som vi har är så seeg på att starta. Kan inte ladda in nå bilder från iphonen till datorn heller för usb sladden är sönder. Mamma skulle köpa en ny idag men hon tog fel så jag får vänta tills imorn. Är därför bilder på kläderna jag köpte inte har kommit upp heller! Iallafall så åkte jag hem från Amanda vid 1 idag och sen så har jag städat och fixat o lite sånt tills jag åkte till Ellen. 

Hemma hos Ellen!

Kom precis hem till Bästavän! Ska sova här idag och så sover hon hos mig imorn, fett nice!

Hund #2

¨
~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

God morgon!

Har ätit frukost, ska gå och klä på mig vänta på att mickan smsar och berättar vilken tid hon kommer, så jag vet om jag ska åka till Lillen snart.

Hänt lite saker...

Har hänt lite "personliga" saker som jag inte tänker skriva här.. Inte förens det är gjort iaf. Ska stänga av datorn och göra lite annat och så. 

 

Sigge & Åke

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~
 

Se så stora de blivit! Nästan 2 månader nu, de är ute och springer o busar.

Nu!

Sitter och redigerar bilder på kattungarna så jag kan ladda upp de på bloggen sen. :) Sitter också och äter cohklad och så.
 

Jag tror det blivit sommar...!

Haha som jag skrev i rubriken tror jag det äntligen blivit riktig sommar +24 grader hos mig ute vid havet, då är det verkligen sommar! Ska ta och äta lite lunch nu sen cyklar jag med syrran och köper glass!

 

Måndag

Amanda sov här igår, vi grillade marshmellows och skypade med lite olika personer. vaknade för en timme sen ungefär, har precis ätit frukost och nu så ska vi väl fixa iordning oss och sen får vi se vad vi hittar på för nåt. Bild på det jag köpte kommer senare idag oxå. 

Nu får det väl bli riktig sommar snart oxå! 20 + ska det va!

Dagens!

Ska gå ut och fixa i kaninburen  och sånt, kommer bilder på kattungarna sen!

Gröna Lund

I fredags stod klockan på 5, bussen gick till Gävle klockan 6, på tåget åt vi frukost, godis och chips, vi spela kort och skrattade. När vi var framme gick vi runt på Gamla Stan, gick in på ett café för att gå på toa... ;) Sen åkte vi båt över till Gröna Lund, klockan var typ 11 då och det öppna klockan 12 så vi åt lite och köpte biljetter. Vi åkte många karuseller försökte vinna en massa choklad också, tror ni vi vann något? NEJ! Klockan 7 åkte vi tillbaka till tåget för att åka hem kom hem vi klockan 11typ.

 Haha så snööögga!

Hund



Tävling hos...


(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

Lillemannen 17/6

När Madde kom tog jag in Lillen och borsta o sånt.
Vi han rida en bit tills han snubblade och fick lite skrap sår somm blödde lite så vände och gick tillbaka och kolla det sen fick Emmy rida lite. Sen fikade vi lite och så. :)

 

Right now

Ska byta om och stick till Lillen, rider och grejsar lite Madde kommer också, när jag kommer hem blir det väl duschen och bloggning..

Evening



Sitter hemma och äter godis och tittar på nån skum film. Köpte linne,2 tröjor och en hairdonut. kommer bild på det sen!

Dålig bloggning för mig.. jag vet

Blir väldigt dålig bloggning idag också eller det har blir väl nog ända inlägget så... Kom hem vi kl. 11 igår kväll och så vi hade det sjukt nice berättar mer sen. Idag ska vi åka ivåg på 40års fest och det är pirat tema, haha vet inte vad jag ska ha på mig! Sover nog kvar där också. Kommer nog en massa inlägg och om igår och sånt imorgon.

 


Haha känner att det blir mycket bilder från förr äret nu, dax att ladda upp lite nya..?!

Valbo

Ska in till valbo med la familia och Amanda vid 11. Hade först tänkt att köpa toppar och shorts men min plattång gick sönder precis så blir nog att köpa en ny sån istället. Kan inte leva utan min älskade plattång så det står högst upp på listan! haha töntigt men ja,,

Bilder hoppning 15/6

Igenridning 15/6

Blev banhoppning istället. Gick väldigt bra! Han har ju inte världens bästa hoppteknik direkt men vi kom över och rev inte ett ända hinder. hoppade först fram på en serie i trav och galopp och sen hoppade vi först bana lågt ( 50?) och sen fick vi välja höjd, tog 80 :) fick en vägring då jag kom i lite dålig fart på andra hindret i en kombination och en volt blev det oxå, pga dålig fart. Men vi rev inte så det är bra! han har ju ändå inte hoppat så mycket innan han kom till ridskolan.

Bilder kommer i ett annat inlägg !

Bilder 6/6 #4

Kul

Blir inge ridläger nästa vecka. För få anmälda men det känns ju jävligt surt att om en till hade anmält sig så hade det blivit. Att man skulle haft med Myska och väntat på att det ska bli måndag..

Vera Miss Molly

Molly världens finaste ponny har jag ridit sen jag började på ORF, hon var en av de första hästarna/ponnyerna jag red, första gångerna red jag Calle, sen Molly efter några gånger. Molly är  hästen som har spöken framför ögonen som skena, sparka osv. alla som red henne i min grupp flög/ramlade av. Hon blev favoriten efter första gången och är det idag också, hon sparkade och busa men jag ramlade inte av (och jag kan säga jag var ine världens bästa ryttare då heller...). Sen dess har vi gjort allt möjligt kul som man kan göra med en ridskolehäst/ponny. Vi har varit med på klubbhoppningar och alltid varit felfria. Efter alla de här ären ska hon nu säljas vilket både är bra och dåligt. Det dåliga är ju att vem vet jag kanske inte får träffa henne mer, rida och allt man lixom kan göra. Det som är bra är ju att hon kan göra det hon är bra på som hoppa och dressyr och kunna utveklas med en och samma ryttare, kunna tävla så som det inte går på ridskolor.

Så jag hoppas hon får det bra sen. :) <3


(Annonsen hittar ni häär)

Godmorgon

Sov hos Amanda igår, idag ska vi till Gävle vid 11 tin. Ska kolla örat och göra hörselprov, sen hem och ut med Frasse och ikväll blir det igenridning. Blir barbackahoppning på Phu!

Torsdag

Red barbacka och bara myste idag, han gick fint och ganska så lugnt.

Men nu blir det duschen sen packning osv. ska försöka lägga mig tidigt... Har gjort lite tidinställda imorgon då jag kommer hem sent på kvällen.

Bloggtävling hos Team Jumpers

(klicka på bilden för att komma till bloggen)

God....eftermiddag?

Hade himla kul igår, åkte massa karuseller och var med dom bästa! Dansade även väldigt mycket inne på diskot, var väldigt trångt men aja. Sen så sjöng panetoz Dansa Pausa och lite andra låtar oxå! Kom tillbaka vid 2 tiden ungefär tror jag.

Vaknade vid 3 idag, hehe är skit risig och har ont i benen. Men inte får man slöa för det, nu blir det en sväng ut med Frasse och sen stallet!

God morgon!!

Första lovdagen börjad. Ska slappa lite nu på förmiddagen sen efter lunch tar jag cykeln och handlar lite grejer som jag kan ha på tåget när jag åker till Gröna lund med Madde, Julia och hennes mamma, Karro och hennes mamma.
Sen blir det väl lite packning då bussen går vid kl.6 tror jag.. ;) Ska troligtvis åka och rida Lillen, annars får han vila till Söndag. Men ska snart gå och äta frukost.


Bjuder på en morgontrött Ellen...

Skolavslutning!

Sommarlov!

Ikväll blir det stolt och nykter

Bilder 6/6 #3

Sista tisdagen innan sommarlovet...

... och sista skoldagen som 6:a.
Har varit på syrrans skolavslutning och ska sitta och fixa lite grejer nu.

Imorgon är det skolavslutning för mig. :))

Sjukt cool bild..

Tisdag

Precis klar i stallet! Mockat och ridit ut. Näst sista skoldagen idag oxå, vi cyklade till åbbygeby och spelade fotboll och brännboll. Nu ska jag hem och duscha och sen blir det nog att titta på rabos skolavslutning med Sanna och Sara!

Läger!

Blir hoppläger för mig om en vecka! den 18 till 20.
Då ska jag få ha Myska så hon ska stå nere på ridskolan dom dagarna! Det är två pass per dag + teori, blir markarbete,hoppning,terräng och sen avslutar vi med en liten tävling :) Ska bli super kul! Ska försöka få ner Ellen hit så hon kan fota lite oxå ;)

Färgat håret

Malin och Sanna färgade håret på mig efter skolan idag, är super nöjd!:) blev mörkbrunt och mycke fräschare än det var innan. Sen så var det öppet hus på kvällen på skolan oxå, satt i kassan med Dennis och Olivia!

Imorn är det "klassdag", vi ska cykla till åbbygeby och bada,spela brännboll och bara umgås och ha det bra!

Mååndag

Nu är näst sista skoldagen avklarad för ett tag... Har inte haft någon lektion idag, så vi har haft det lugnt. Åt nudlar när jag kom hem sen gick jag och kolla på kusins dagis avslutning. Sitter och laddar upp bilder till framkallningen och så.


Bjuder på den bilden...

Jag är med!


Klicka på bilden för att komma till bloggen

Bilder 6/6 #2

Köpte..

Linne & örhängen när jag var i valbo, ska nog ha örhängena på skolavslutningen, får se..

Nu

Har suttit och fixat bilder och så till framkallning och sånt.
Bilderna från ridningen kommer upp senare, ska gå ut nu så har inte tid ;)

Bilder kommer imorn

Tänkte att jag skulle ladda upp bilderna sen ridningen menmen. min dator har fått något cp-ryck det går inte att klicka på någon fil eller något ska försöka fixa det till imorn så får ni bilderna då.
Har precis duschat och så.
Red Lillen idag han var inte lika fin som förra gången.. men han var duktig, har varit och släppt in honom med.

Blir bildlöst igen då...

.

Sov hos mormor igår så hade inte någon tillgång till dator så kunna inte blogga...

Valbo

I Valbo med Olivia!

Helg

Sista träningen slut, vi hade gymkhana, två lag. Jag var med Elin och Nathalie och vi hade Molly. Var helt okej förutom att vi förlora alla gångerna.. Jag som verkligen hatar att förlora oxå.

Orf

Drar ner till ridskolan för terminens sista träning nu!:)

Full rulle

Kom precis till Ellen, nu blir det rida ut med Myska, sen hem och äta och ner till ORF :)

Stackarn

Var ute och gick med Frasse, och så helt plötsligt kliver jag typ på en fågel!
Stackarn kunde inte flyga.. Vågade dock inte flytta på den, vill inte få nån sjukdom ju...

Fixa mig!

Ska gå ner och klä på mig och fixa lite, kameran sitter på laddning och sedan redo för att fota med.
Vid 12.15 kommer moster och hämtar oss sen drar vi till Idas student, sen stannar jag kvar hos dem så bloggar kanske inge mer idag...

Bilder 6/6

Dock är det typ bara Elin och Natalie på bilderna men det var för att de inte var några "uppvärmingsbilder" på de andra!

23 år

Drar iväg hem till kusin och firar han nu! Blir tårta och massa gott.

Heeeeelg! :)

Är ledig imorgon för jag ska kolla när Ida tar studenten så har fått helg nu jah. :)
Har mycket tid att göra saker nu.

Galliano 6/6

Hoppning, fick Galliano! vi tränade på linjer och att ha en jämn och bra takt. Gick rätt så bra, är inte så van vid så stora hästar så det blev lite konstiga volter (vi skulle göra en volt mellan en kombination), ibland blev dom för snäva och ibland så tog jag ut svängen lite för mycket. Farten var dock väldigt bra och sprången. 

Efter så åkte jag direkt till Myska och red ut, blev dock inte så långt då det började spöregna när jag kommit ut.. 

arkivbild, Ellen och Galliano

Lektion

Sitter på lektion nu, slutar om denna lektionen om typ 5minuter så hinner inte blogga så mycket. Bloggar mer sen.

Plus att Madde har daaaaaamp...

Han inte blogga igår...

Blev igen bloggning igår då jag inte kom hem från mormor förns 9 och orkade inte blogga då...
Red lillen prova nya grejerna på honom också. :) Tror han aldrig gått så fint som han gjorde idag, lyssnade hela tiden. Min lillhäst! <3 kattungarna bara växer och växer... kommer bilder på de senare.
Åker nog till mormor idag också, sen är det ju sista ridlektionen för mig idag de andra rider på fredag också men inte jag tyvärr...

Fin hest!

Barbackatur

Åkte och skrittade ut barbacka på Myska idag, gick bra :) blev inte en så lång tur utan bara så att hon skulle få gå lite.

Nu ska jag packa och lite sånt och så tar jag 22.06 tåget till Amanda!

Igenridningen

Blev dressyr istället.
Tränade på att ställa åt olika håll. I början var hon lite spattig men sen började hon slappna av och då gick det jätte bra :) var lite jobbigt att vi va så många, svårt att få bra med plats och det kom nästan alltid nån ivägen. Men det gick bra iallafall!

Måndag...

Har ingen blogglust idag, men bloggar imorgon ska rida och ha nya pannbandet och lindorna med. :)

Kommer inte något tidinställt inlägg imorgon heller...

Måndag

Sommaravslutningen igår gick bra, tillslut.
man kan säga att vi gick från botten till toppen! Efter så åkte jag och red ut på Myska med Ulrica i regnet :)
Nu ska jag byta om och så cyklar jag iväg till Myska för ikväll blir det igenridning på ridskolan och då ska myska med! :) markarbete tror jag det blir.


Bild från maskeradhoppningen

Dagen

Var i Valbo idag, köpte pannband, flygspray, lindor, present till Madde som fyller på onsdag, skolavslutnings kläder och jeans och lite mer.... När jag kom hem åkte jag direkt till stallet för us träning, hade hänt lite saker inför showen men som typ är löst nu :) va där och prata, rita och hade det bra iaf.
Har typ bara slappat nu!

Nu

Hittade skolavslutningskläder! Dock inga skor men det löser sig, köpte även ett par ridhandskar,ögonbrynspenna och bikiniunderdel oxå :), nu ska jag ner till stallet i detta "fina" väder...

Sunset

2 juni

Nu drar jag iväg till Valbo, skolavslutnings kläder ska inhandlas!

I eftermiddag blir det ner till stallet och träna inför sommaravslutnigen!

Film från terränghoppningen!

Film från terränghoppningen 23/5 hittar ni hääääär!

Städat och fixat

Slutade halv1 idag åkte till Lillen med madde, städade och fixa + prata en massa, busa också med Katterna.
Imorgon kommer jag åka till valbo och sen till ockelbo så blir tidinställt eller inget inägg..
Ska köpa blingbling pannband till Lillen, skolavslutningskläder och present till Madde som fyller på onsdag. :)

I miss U

Jag saknar dig♥

Mee

~Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm~

fotografiaa

Ellen - ryttare och hobbyfotograf

RSS 2.0