Sara Algotsson Ostholt!

Grattis grattis till Sara Algotsson Odtholt som tog OS-silver alldeles nyss i fälttävlan med Wega! :)
(foto: google)

Jokk och Poy

Har varit ute och hoppat med Jokk och Poy, båda var duktiga! Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen :)

Ponnyhoppning 21-22/7-12 #

Ganska dålig kavliteé på vissa bilder, pga långt ifrån!

Busig häst!

Släppte ut Lillen idag, passa på att ta en tur i skogen, gick runt lötvallen, han var seg, pigg och skvättig, mormor och morfar kom hem från stugan, och Mina kom rusandes in i hagen och busa med Lillen. :)
 
Föresten glömmde skriva om i söndags när jag red kan ju säga att det var rodeo, i början gjorde han bocksprång efter bocksprång. Bus hästen min ;)

Ponnyhoppning 21-22/7-12

Ganska dålig kavliteé på vissa bilder, pga långt ifrån!

Igång nu!

Nu börjar jag blogga igen. På riktigt! Har en massa bilder att lägga upp. bl a från hopptävlingen förra helgen, och travet från igår. Men ska gå och hjälpa till med maten. Ah juste Jokk som var här för ca. 1 år sedan som vi vaktade är här igen, så nå får väl vi gå och bada lite och busa när han är här! :)



 
 

Börjar om på nytt!

Nu börjar JAG (ellen) om på nytt här bara jag som bloggar! Dock låter jag alla inlägg vara kvar.. 

Snabbinlägg

BAra slänger in ett ett inlägg så ni vet att jag lever.. :) Men har ju varit på tävling hela helgen sen när jag kom hem duscha jag och slängde i mig lite mat sen stack vi till stugan (resten av familjen har varit där i helgen) Kom precis där ifrån och ska tillbaka snart, måste bara packa lite mer, mata kaninerna och åka och handla + present till pappa!
Vet inte riktigt vad jag ska säga om helgen, tävlingen var riktigt bra även fast jag blev riktigt irriterad ibland..Sen resten är inget jag vill eller orkar skriva här!!

Vilhelmina #7

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Vilhelmina #6

Vilhelmina #5

~Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Vilhelmina #4

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~ 

Igår, idag, imorgon

Igår blev planerna lite ändrade madde kunna inte komma igår, men jag smörjde 3 träns och 2pannband. Tog in Lillen för han var helt galen i hagen, tänkte att Emmy kunna rida men hoppa upp först och red en bit på 10-15min sen fick Emmy hoppa upp en sväng. Sen fixa vi lite och så. Idag vet jag inte vad jag ska göra få se om jag åker upp till ockelbo och sover där till söndag då det är tävling på klubben och vi är funktionärer. Men vi får se sover iaf där på lördag :) Har kameran med på tävlingen så vi får se om det blir nå bilder från tävlingen.


Bilder från lite tävlingar

Cykeln

Nu tar jag och syrran cykelarna och cyklar till mormor, sen kommer madde och så :)

Vilhelmina #3

~Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Madde

Idag ska jag va med av världenns bästa vän Madde. Vi ska fota, rida Lillen och göra en hemlig grej som kommer upp här sen.

Tiden går så fort!

Känns som att tiden rusar iväg även fast man har världens trögaste dag. Idag har typ radion, svt och tidnigen och gjorde ett repotage om fiskarna är i Norrsundet , blandannat pappa. :P
Imorn ska jag va med Madde och vi ska göra en grej + rida Lillen. :)

Vilhelmina #2

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Gävle och bergby

Åker in till Gävle och träffar Hanna ikväll! Sen sover jag hemma hos henne i bergby! Hörs

Vilhelmina

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Redigera och ladda upp!

Sitter ute och redigerar de sista bilderna, för att sedan ladda upp här :)


Hemma now!

Kom hem igår vi 9tiden en dag tidigare än tänkte menmen! Har varit riktigt kul och träffa kusinerna, har inte haft något internet men inte orkat ändå. Har fotat super mycket på hundvalparna Våfflan och Dolly, och när Alvar, Liv och Nanny åkt fyrhjuling. Men bloggar mer sen..

Liv och Dolly :)

Kattungarna 11veckor (Åke)

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Kattungarna 11veckor #3

Lördag

Sabina har åkt hem nu och jag har hela huset för mig själv. Vad fan ska jag hitta på nu .. Ta tåget från ockelbo till lingbo såklart! ^^ Sover hos Amanda ikväll, vi ska ut och göra nåt :)

I just came to say hello

Har varit helt off från bloggen den här veckan...
Iallafall så hade jag det bra på kryssningen, I bornholm regnade det hela dagen men i visby var det finare väder. Köpte långklänning i Visby, kommer väl bilder på den nån gång ;) 
 
Red Myska i torsdags oxå, gick bra :) Kommer rida henne på tisdagar och torsdagar framöver. Eftersom Pernilla nu oxå rider henne.. 
 
Lars skulle sovit här igår till idag oxå men han skulle på tävling idag så han kunna inte. Sabina sov här istället :)
Får se vad vi hittar på idag, ska nog gå till brukshundsklubben och leka lite med frasse! 

Hörs 

Kattungarna 11veckor #2

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~ 

Kattungarna 11veckor

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Torsdag

(Känns som att det blir mycket veckodagarsnamn nu)
Åkte en snabbis till mormor efter lunchen, Madde kom och vi pratade lite busa med Emmsanpemmmsan.. :P Sen mamma, nanny och jag på bio, sen handla jag lite välbehövligt. Imorn direkt på morgonen åker jag ju till Vilhelmina, kommer ett tidinställt då iaf sen vet jag inte på kvällen. Ska försöka uppdatera med inlägg och bilder så gott jag kan de här dagarna :) Men nu ska jag äta :)

Lillemannen igår

Onsdag

Åkte på någon loppis och fika, sen hem till mormor så kom Madde, borsta Lillen sen följde Emmy med oss på en promenad gick ca. 30min tror jag, sen fick jag åta hos mormor och vi busa lite med Emmy. Har fixat lite bilder till helgen när jag åker till Vilhelmina, imorn blire packning kanske inte så mycket  bloggning då.
 
Ful hest!

NU

Ska klä på mig och sedan åka på någon loppis med mamma, nanny, emmy och mormor. Sen kommer kanske Madde och så går vi ut med lillen lite :)

Tisdag!

Har hunnit rida Lillen på förmiddagen, han gick lugnt och fint, fick nå damp ryck här och där.. :P
Fotat ca. 170kort på 20min på kattungarna, fikat. På eftermiddagen spela vi lite spel och borsta Poy, följde med mamma när hon skulle ut med Poy, sprang och gick lite och så :)

Sneakpeak!

Today!

Idag blire väl lite slappdag typ, inge kul att blogga eller fota när det regnar hela dagarna..
Men ska iaf ta en promenad eller rida Lillen, något av det iallafall! Ska även fixa lite bileder och så till tidinställt typ hela torsdagen eller fredagen, då jag åker upp till min farbror då och resan tar ca. 7-8timmar med bil, ca. 40mil dit.
Så vi kommer komma dit på kvällen men har datorn med mig så blogga kommer jag göra där.. Så förbered er på Bildbomber på små(kanske inte så små längre) söta valpar och kusiner :) Men nu ska jagg byta om till ridkläder och åka till pluttehästen.

Jag är med!

(klicka på bilden)

Jag är med och tävla hos Topelite.blogg.se om ett pannband i valfri färg. Var med du också!

Grattis Emmy!

Grattis grattis, Emmy som fyller 5år idag! Hipp,hipp hurra till dig! :)
~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

God morgon!

Måndag igen då, segaste dagen ever! Vaknade för ca. 1timme sen hunnit äta frukost suttit vid datorn och läst bloggar, idag åker vi väl till mormor fikar (a), pussar på Lillen och busar med kattungarna, de har blivit så stora på onsdag 11veckor.. Ska även kolla om det är nå bilder som är oredigerad som jag kan redigera och ha i tidinställt. :) Ska försöka få upp "bloggtempot" då statisktik har legat på botten...


Min super snygga kanin!

More flowers

Lillemannen 8/7

Klev upp runt halv 8 idag, åt frukost åkte till Lillen släppt ut kattungarna och gav Lillen frukost, sen tog jag ut honom, borsta och greja, mamma slog på en sko då han hade en lös, sen hoppa jag upp barbacka, tänkte rida på "piggavägen" (ett ställe där Lillen alltid blir pigg ramla av där för han var så pigg) men då  var bommen stäng så vi vände och tänkte gå upp vid min kusin i en stig där, men han blev rädd för något och fick panik hoppa och snurra runt så vi vände och gick hem, gick och beta med honom innan jag åkte hem, har ätit lunch nu och ska byta om för att åka tillbaka till mormor och fira Emmy som fyller imorn. :)
 
(1år sedan)

Hemma

Är hemma från stugan och dit jag var (det var ganska nära mormor så stanna där innan vi tog in Lillen). Var och kollade på grejen och sen gick till mormor dock var de i stugan men vi vela inte åka hem och sen tillbaka bara för att ta in Lillen, så stanna kvar, spela yatzy förlora ganska stort.. :( Sen tog jag in Lillen och vi åkte hem har suttit och läst bloggar i ca. en timme nu. Få se om vi äter pizza eller nå sen :) Dock inte fotat nåt i stugan.
 

I love you

Kattungarna 9-10veckor #3

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55 ~

Stugan

Blir lite ändringar åker till stugan istället och då blir det inge cykling, sover där i natt kommar hem imorgon sen imorn åker vi och kollar på en hemlig sak.. :) Men nu fixa tidinställt !
 
 

Lillen #2

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~ 

Purple flower

 Foto Amanda
 
Nu är jag påväg till kryssningen! Kommer tidsinställda tills jag kommer tillbaka på måndag!

God morgon!

God morgon på er..! Dagen ser ut som att troligtvis cykla till mormor, tänkte städa ur lite i stallet och smörja travselar och träns. Sen blir det väl lite annat också :) ska gå och äta frukost nu!

Valbo idag!

Åkte till Valbo på morgonen med mamma och Nanny, kom hem för typ 2timmar sen. Vi gick in på hööks och köpte present till Emmy som fyller på måndag, såklart hästgrejer också! Fick med mig ett par typ jeansridbyxer och chaps, dock  var typ resåret så "tight" så gick inte att dra upp drag  kedjan på mina ridskor som har stålhätta och därför lite större men funkade inte på mina andra mindre heller så ska kolla vad ma kan göra.. Så har varit i valbo nästan hela dagen, åt och fikade lite där också. Och köpte ett linne, en typ stickad tröja, två bickini överdelar och en under del, sen lite kjanin mat och grejer tills Sigge flyttar hem till oss :) Kan snart berätta en sak också, ska bli skönt att inte behöva hålla det hemligt..
 

Lillen

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Kattungarna 9-10veckor #2

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Nu!

Ska redigera lite bilder och ladda upp hit till lite tidinställda inlägg. Ska hoppa in i duschen sen och efter det skriva om ridningen på fulhästen min :)
 

In the woods

Lite annorlunda redigering på bilderna, men för att vara första gången jag andvänt gimp så tyckte jag det blev helt okej ;)

God morgon!

God morgon då.. eller jag klev upp för ett tag sen!

Dagen ser ut som att typ städa och fixa lite saker i rummet + redigera bilder på fm. Sen blir det en skritt tur ut med lillen barbacka idag igen tror jag, få se om Emmy rider något idag, tänkt smörja lite utrustning också tränsen, sadlarna och lite sånt. Imorgon åker jag till Valbo troligtvis också ska in på hööks köper antingen nya ridbyxor eller chaps! Men nu ska jag byta om lite ...

(Arkiv bild, dock uppladdad i 600px där för lite mindre)

Furuvik!

Vi åkte vid kl.9 så kom fram till 10 när det öppnade, gick och kolla på aporna och en massa djur, hästar och getter också. Sen fikade vi lite och farmor vela gå tillbaka och kolla när de matade aporna så vi lära gå tillbaka till ingången typ, sen när vi hade kollat på de så gick vi till tivolit kom precis när det öppna. Var där i 2-3 timmar och åkte karuseller. Åt sockervadd och glass. Åkte sedan hem och har nu bara slappat, har inga bilder därifrån att lägga upp då kameran ligger i väskan som jag inte orkar hämta ! :P

Jag älskar dig!

Kattungarna 9-10veckor

~ Canon eos 1100D + Canon ef-s 18-55mm ~

Godmorgon

Precis vaknat, Nu ska jag gå ner och duscha och sen väcka Amanda så vi kan äta frukost, idag tar jag tåget antingen 11.19 eller 13.19 hem till Ockelbo! Igår så var vi förresten ute på promenad, och självk!art sluta det med att jag ramla i bäcken från en bro.. hahah händer alltid npt nnör jag och Amanda är ute och går!
Är iallafall ordentligt öm i hela kroppen idag och skrubbsår och blåmärken har jag oxå.'
Jaja nu ska jag gå och duscha! Hörs

Inte hunnit bloggat..

.. eller snarare inte haft tid! Tog det iaf lite slapp på förmiddagen sen åkte vi och handla då jag ska åka till furuvik med farmor, Nanny och kusin Ronja. :) Kameran ska såklart med så har laddat upp typ 1000bilder nu på datorn. Sen vid lunch kom Emmy och va med oss en stund sen åkte jag och Nanny till farmors stuga med Ronja. Vi åt där och jag kom hem runt 8 :) Men nu ska jag ladda upp lite bilder hit tills imorn så det kommer lite tidinställt.

Promenad

3 bilder från när jag och Amanda var ute och gick långpromenad med Frasse :)

Godmorgon

Hade ju tänkt åka in till Ockelbo idag men det blev inge. Så nu sitter jag och äter godis, fast jag egentligen borde äta frukost! Jaja imorn så åker jag hem iallafall :) Vet inte riktigt vilken tid men vid lunch skulle jag tro. 
Idag så blir det nog sola som gäller, är sol ute men blåser ganske mycket. Får se ,

Hörs sen!

Tonight

Har precis färgat håret på Amanda, så hon är och duschar nu! Hoppas det blev bra ;) råka sabba hennes linne så.. 
Ikväll blir det film time! vet dock inte riktigt vad vi ska se för film. Jag vill se Fast and Furious filmerna men amanda vill se The Grudge.. Imorn kanske vi åker in till Ockelbo på f.m ;) får se när vi vaknar!


Godnight people!

Hejhopp!

Skrev nyss ett inlägg där det stod att jag inte skulle blogga så mycket.. men jag ångra mig såfort jag publicerat det!

Iallafall så har jag inte kunnat blogga dom 2 senaste dagarna. Har inte haft tillgång till internet föräns idag.
 
Är hemma hos Amanda just nu och ska sova här idag och imorn. La familia är i östersund så jag bor här tills på tisdag :) men blä jag får inte åka in till Ockelbo föräns tisdag så vi är fast här i skogen! Men vi funderar på att åka dit iallafall! ;) Idag har vi solat på f.m men sen blev det dåligt väder och började regna så vi följde först med amandas pappa och handlade och sen har vi sett på film och ätit godis. 
 

Svårt att komma igång..!

Blev svårt att komma igång med bloggen igen! Logga in och skriva ett inlägg har typ ploppat ur huvudet på hur man gör. Men har en riktigt stor BILDBOMB på kattungarna nu iaf! Imorse cyklade jag och mamma till Lillen för att rida och släppa ut, tog en barbacka tur han var jätte duktig. När vi kom tillbaka väntade Emmy på oss så hon fick rida en sväng, sen kom mormor och morfar hem igen och så vart vi kvar där fikade, åt glass busa med kattungarna och så. Katt ungarna klättrade upp i trädet sen upp på taket. Knas katter :P

fotografiaa

Ellen - ryttare och hobbyfotograf

RSS 2.0